Zero RH+ Pw Dual Cell X-Light Fz wielershirt korte mouw-Wit-Zwart-S

Op voorraad
SKU
259989-0

De RH+ PW Dual Cell X-Light Jersey FZ is een fietsshirt voor heren met Dual Cell technologie, dat onder andere wordt toegepast in de ruimtevaart. Een zeer technisch fietsshirt voor de veeleisende fietser.

Special Price € 42,50 Normale prijs € 170,00
  • Dit shirt is gemaakt van FireDry® Gold, gecombineerd met panelen van Dual Cell. Dit is een dubbel geweven stretchy materiaal met een oppervlak van golfbalstructuur, dat een zeer hoge aerodynamica heeft. De variabele dikte van de stof zorgt voor een nog betere vochtopname en afvoer daarvan.

  • De constructie is opgebouwd uit verschillende panelen en heeft een form-fit voorgevormde anatomische pasvorm. Een perfecte aansluiting op het lichaam met extra spierondersteuning eigenschappen.

  • Het achterpand heeft 3 handige opbergzakken en is iets langer gehouden om de frisse wind en kou op de rug tegen te houden.

  • In de taille zorgt de ultraflat elatische gripper met antrislip siliconen, dat het shirt perfect op zijn plaats blijft zitten.

  • Ook is er gedacht aan een two-way camlock volledige ritssluiting.

  • Daarbij maakt de zacht glanzende stof de PW Dual Cell X-Light Jersey FZ tot een zeer mooi, exclusief, sjiek en uniek fietsshirt.

Meer informatie
ProductnummerRHECU0272009S
EAN8033577174531
URL Keyzero-rh-pw-dual-cell-x-light-fz-wielershirt-korte-mouw
MerkZero RH +
Adviesprijs170,00
MaatS
IntroductiejaarNew Old Stock
Ladies onlyNee
Goldcard kortingNee
Copyright © December 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.